[ Qmono ] [ 5.20.1.19 ] Mono Framework

BitTorrent Sync, KODI, IPKG, NZBGet, pyLoad...
Répondre
Avatar du membre
QoolBox
Représentant de QNAP
Messages : 7840
Enregistré le : 02 janvier 2014
Professionnel : Oui
Localisation : France
Contact :

Re: [ Qmono ] [ 5.10.0.140 ] Mono Framework

Message par QoolBox » 03 mars 2018 18:01

updated + arm64 version added

cert-sync is now loading ca-certificates.crt on startup

GonheRiba
Messages : 5
Enregistré le : 05 mars 2017

Re: [ Qmono ] [ 5.10.0.140 ] Mono Framework

Message par GonheRiba » 06 mars 2018 17:16

Hello
I think there's an issue with QMono 5.10. Since i upgraded it, it broke all : Sonarr, Radarr and Jackett
I spent a day to understand..
Downgrade to 5.4 had resolved the issue

Avatar du membre
QoolBox
Représentant de QNAP
Messages : 7840
Enregistré le : 02 janvier 2014
Professionnel : Oui
Localisation : France
Contact :

Re: [ Qmono ] [ 5.10.0.140 ] Mono Framework

Message par QoolBox » 06 mars 2018 18:04

Strange... time to this dev to adapt their version to latest Mono stable

baba13
Padawan
Messages : 94
Enregistré le : 28 septembre 2016

Re: [ Qmono ] [ 5.10.0.140 ] Mono Framework

Message par baba13 » 06 mars 2018 18:49

Merci bien. Oui pour sonarr, radarr et jackett il y a eu un bug qui a était régler par une maj.

bseos
Messages : 1
Enregistré le : 26 mars 2018

Re: [ Qmono ] [ 5.10.0.140 ] Mono Framework

Message par bseos » 26 mars 2018 07:07

Does anyone have a mirror to the intel x86_64?
The

Code : Tout sélectionner

https://www.qnapclub.eu/en/qpkg/model/download/462996/Qmono_5.10.0.160_x86_64.qpkg
is timing out for me.

Avatar du membre
QoolBox
Représentant de QNAP
Messages : 7840
Enregistré le : 02 janvier 2014
Professionnel : Oui
Localisation : France
Contact :

Re: [ Qmono ] [ 5.12.0.266 ] Mono Framework

Message par QoolBox » 17 mai 2018 17:09

update online

RenVilo
Messages : 1
Enregistré le : 25 mai 2018

Re: [ Qmono ] [ 5.10.0.140 ] Mono Framework

Message par RenVilo » 25 mai 2018 18:34

GonheRiba a écrit :
06 mars 2018 17:16
Hello
I think there's an issue with QMono 5.10. Since i upgraded it, it broke all : Sonarr, Radarr and Jackett
I spent a day to understand..
Downgrade to 5.4 had resolved the issue
What broke?

I recently got a TS-219P QNAP nas. I loaded Python, SABNZBD, QMono (V5.12.0.266 - Latest release for my X19), Sonaar (V2.0.0.5163) and Radarr. Everything runs and works but I have an issue with my Sonarr and Radarr Indexers. I can't add any. I've read a bit and it looks like its either something to do with a curl or with QMono (Not sure exactly but might be something with 32 bit vs 64bit or an Environmental setting to be legendary or something... But like I say, not 100% sure.) But it seems its a DNS issue. I've set my NAS to dynamic and then I've tested setting my DNS to 8.8.8.8 and 1.1.1.1 but still getting the same issue. Please keep in mind I have limited knowledge on Linux :)

Here's the debug and trace files for Sonarr

https://www.dropbox.com/s/xiwzpfgj87mbi ... g.txt?dl=0

https://www.dropbox.com/s/y09dkbz5yq2nw ... e.txt?dl=0

Any idea on how to fix this?

Avatar du membre
QoolBox
Représentant de QNAP
Messages : 7840
Enregistré le : 02 janvier 2014
Professionnel : Oui
Localisation : France
Contact :

Re: [ Qmono ] [ 5.12.0.266 ] Mono Framework

Message par QoolBox » 25 mai 2018 19:07

i am aware of this...

ARMv5 Qmono run under another ELF... it is a Debian9 compiled Version... because nativ glibc is tooo old

it is a bit complicated to warranty a full functionnal version... but i have an idea about the problem

I will try to fix it by adding a libcurl version for this ELF package

tedr56
Messages : 1
Enregistré le : 05 septembre 2018

Re: [ Qmono ] [ 5.12.0.266 ] Mono Framework

Message par tedr56 » 05 sept. 2018 11:10

Hi.
First, thank you @QoolBox for the effort.
My Qnap TS-420 is on arm-x19.
Any news on the build testing?

Avatar du membre
QoolBox
Représentant de QNAP
Messages : 7840
Enregistré le : 02 janvier 2014
Professionnel : Oui
Localisation : France
Contact :

Re: [ Qmono ] [ 5.12.0.266 ] Mono Framework

Message par QoolBox » 05 sept. 2018 12:38

it is half working

some apllication work some not.. i have no clue why...

Répondre

Retourner vers « Applications tierces »

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur enregistré et 3 invités